Tema: DirectX 9.0c
View Single Post
Staro 20.06.2006., 18:24   #60
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor tutix
A jesi probo te windowse xp neke druge nabavit ili možda 2000 ili nešto tako. Sad malo sam pretraživao po netu, neki su sa nVidiom i opengl-om imali problema u Counter Strike-u, rješenje je bilo da se driveri pobrišu i instaliraju iz foldera na c: disku gdje se oni raspakiraju, ali sad to je Counter Strike. Možeš probat pogledat tu: OpenGL CS Problem
Baš je čudno to, reko bi da te OS zeza ali...
Ma probao sam ja mislim 4 razlicite verzije Windowsa, prvo "gole" dakle bez SP-a, onda sa SP1, pa sa SP2, pa onda opet neke druge sa SP2, sad sam 100% siguran da nije do Windowsa...koliko sam ih samo puta dosada instalirao...
Isto sam tako probao tonu drivera...radio sam i to sto kazes da se instaliraju otuda di se raspakiraju...
Prije ovog kompa iz siga sam imao DFI LP s754 i Semprona 2800+, 9550XT, nekoliko 6800LE kartica, kasnije i 6600GT...sad sam promijenio plocu+proc+grafu jer sam bio ubijedjen da je nF3 chipset zezao...i dakle presao na PCI-E, a ostavio ova dva Taljenta iz siga, Chiefa od 350W(model sa dva 12V raila!), DVD-przu i disk.
Tako da sam 100% siguran da nije do komponenti koje sam skoro promijenio, isto znam da nije do Windoza, drivera, niti igara...
Evo bas sam zadnji put radio instalaciju Windoza bez ikakvih dodatnih stvari, dakle cisti Windowsi XP sa SP2 i samo driveri od ploce i grafe...cak sam tada i modem istekao da me ne bi zezao...
Stvarno vise ne znam kaj je sa ovim mojim kompom, da makar nisam pazio kaj sam kupovao, za svaku komponentu sam gledao tonu review-a, iskustva vas sa foruma...
SRV je offline   Reply With Quote