a ovo,
vjerojatno si napravio, ali ipak..
jesi u BIOS-u postavio da je primary graphic PCI?
Da.
da nisi slučajno instalirao AGP drivere za ploču sa onim driver packom?
Probao sa i bez drivera.
da li si nakon flasha BIOS-a radio - Load optimal settings, defgault? pa onda save&exit?
Da.
I sa starim i sa novim BIOS-om isto
znam da su početnička pitanja, ali si možda nešto od ovoga zaboravio..
Još malo pa će biti gore ponovno Windoze, ali sad sam stavio AGP grafu ATI 9550.
Ako će i onda srat nema više što drugo biti nego ploča.
Sve mogućnosti i kombinacije sam isprobao.
Kratki rezime što sam sve napravio.
U PC koji je ispravno radio do Petka sam stavio 3 nove komponente.
Matičnu, proc A64 3200+ i PCIE ATI x1600 PRO 256 Mb. Sve novo kupljeno u Petak.
Stavio 3oje windowse. Pro Corp sa SP2 i dx9c, Home i Multimedija. Znam da su svi ispravni jer sam ih koristio.
Promjenio dvd pržilicu sa CD pržilicom. Ispravne obje sa starog PC-a od prošlog tjedna.
2 puta kompletno formatirao disk i napravio particije i čekirao ga. Sve u redu.
Prije svake instalacije je particija bila formatirana, a stavio sam windowsw barem 15 puta.
Promjenio kablove. Da nebi bilo zabune diskovi su PATA. Probao sam sa uključenim i sključenim SATA u BIOS-u.
Napravio memtest memorije iako je radila još u Petak u starom PC-u na 2 kompjutera i ispravna. Stavio u sve moguće kombinacije 1x256 mb. I kombinaciju sa 2 sticka po 256 mb.
Bios je bio 1.80. Stavio sam ga na default. Napravio CMOS. Isključio što mi netreba. Isto tako i sa 2.10 biosom. Nisam početnik fleshao sam MBO, grafe pršilice i clockao se živo.
Isključivao Q&Q, stavio fiksan napon, digao napon meme.
Ako će mi se problem pojavljivat i sa AGP grafom nemam više ideja.
Jedino preostaje da je neispravna grafa ili procesor.
Ali sve radi fenomenalno, ali kad zašteka nakon paljenja ili restarta moše se samo ući u safe mod. Iz njega mogu napraviti restore ili vratiti ghost kopiju i nakon toga ponovno sve radi.