Tema: Palm pilot
View Single Post
Staro 20.06.2006., 03:41   #3
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor segregator
Da li netko zna koji je najjači model sa crno-bijelim ekranom? Naime, puno više cijenim trajanje baterije (2 mjeseca na mom Palmu Pro, oće netko kupit, za razliku od novijih cijena mu raste jer je muzejski primjerak ) od džidža midža kao što je vrćenje divxa i slično
E' volim ovakve old school teme, posebno sto su PDA-i jako aktualni oko mene u zadnjih mjesec dana... interesom novih zanesenjaka.

Osobno sam vec poduze uvjeren da na malim povrsinama boja = cista distrakcija od produktivnosti. Osim danka resursima, samo smetnja. Dok na Communicatoru otvorim notepad, vec gubim volju pisati. Na Geos-u je brz,ali na Symb-i uzasan

Zato pozdravljam tvoje razmisljanje. Inace vecina ljudi koja jos danas koristi Palm niti ne pomislja koristiti ista drugo, u najgorem slucaju paralelno koristi Palm-a. Jasno da je to tesko shvaiti nekom Win-oidnom Pocket-asu, ali, kad jednom vidis brzinu one task-a, povratka vise nema.

5-ca od BD-a je odlicna, ali preporucam ti no1 PDA = TRGPRo. Naj~stabilnija i robusnija masina ikad. Radjena za bolnice i opcenito za zahtjevne uvjete.

TRGpro jedini ikad, koji je imao CF opciju na sebi.

Nedavno se Bubba fascinirao TRG-om, pa smo organizorali jednu akciju nalazenja na skladistu jos kojeg komada u HR, od strane bivseg zastupnika, a ponosnim vlasnikom je postao i izvjesni Sky, (mada, nije se bas previse pohvalio kako ga sluzi)

No1 model po samoj rezoluciji i ono sto si primarno pitao je model iz iste kuce i zove se HandEra 330

Kako smo nasli ove TRGPro-e, koji su camili na skladistu, tako sam ja sebi htio uzeti za kolekciju bas taj 330, ali ga nazalost nisu imali. Bio je nesto skuplji pa ga nisu drzali u prevelikom broju.

Kao sto vidis iz specifikacija, ima razmetnu rezoluciju za jednog sivonju, ali ima jednu manu koja mene smeta, a vjerovatno ce i tebe. Zbog jaceg ekrana, koji koristi jako debelo staklo...imao sam u ruci taj model kratko - svaki par puta ne registrira input stylusa, ili ga krivo tumachi.

Moj dojam je bio potvrdio i *Bug , mislim da je i *Vidi,...isto su ovo komentirali.

Ovo je nesto sto nazalost nije nikad sanirano u potpunosti pa je doslo na los glas. Ako ga mozes naci preko chiche Ebay-ice pogledaj. Eventualno kontaktiraj Handeru, jer imaju odredjenu kolicinu za dijelove, pa je sve moguche.

Najbolje do toga je Trg i 5-ica, mada nisu to neke velike oscilacije pa mozes slobodno i neki 100x model naci i bit ces zadovoljan. Posebnost TRGPro-a je i drugaciji nacin pozadinskog osvjetljenja koje daje svijetla slova na tamnoj pozadini (inverzno) pa je citljivost u mraku jednostavno ocaravajuca. Rekli bi entuzijasti... Terminalno zelena

,

Toliko od mene za ovaj put.
Visage je offline   Reply With Quote