View Single Post
Staro 20.06.2006., 02:11   #747
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
GORKI, dobar link. Sad sam se i uvjeril da je moj BIOS valjda 1.50 (advanced) jer stvarno spusti Vcore na 1.1V. Šteta kaj nema među njima i beta BIOS-a...
Nadjmo se da ce osvjezit to u trecoj verziji.

Citiraj:
Nego, ubrzo ću staviti Beta 7, valjda neće biti problema, a nadajmo se da će HTT ići u nebesa

Nego da ja sad pitam: Je li ikoji BIOS sredio 1T problem sa 2 sticka memorije? Ili se ipak mora preko A64 tweakera i takvih programa?
Bojim se da nije. Ali mozes to lako podseit glavno da ti prolazi memtest i dize windows onda fino mozes stelat sa A64 info sve. I napravis autorun i dize na startupu sa windowsima
Slao sam upit tehnickoj podrsci sa zahtjevom da ubace Dram drive strenght i Dram DATA drive strenght posto je to pomoglo velikoj vecini u stabiliziranju meme na 1T medutim nisam dobija odgovor... (iskreno nisam ni ocekiva)... tako da nazalost jos uvijek to stoji..ali mozda ti ne budes ima tih problema..trebas probat... venice 3000 koliko sam prijetija voli ovo plocu poprilicno po pitanju biosa prvenstveno...nadamo se da ce se to promijenit/osvjezit u narednim verzijama...

Jos jedan njemacki produkt 2.10 Adv slican 04xx...mozda i njegov dostojan nasljednik.
Svakako pogledaj i ovaj post jer se momak potrudija i napravija boot CD verziju sa 95% biosa sta su izasli (sluzbeni + beta). Nije loše za one koji nemaju floppy!
G0RKI je offline   Reply With Quote