Citiraj:
Autor Ladybug
Moj montić je tamnoplavi. Star je 10ak godina. Vozim se od kuće do Maksimira, oko Nove bolnice, pa po novoj Branimirovoj i po Poljanicama zaokružim doma. A u grad idem po Aveniji Dubrava, staroj Branimirovoj, do Zelenog Vala, pa preko Branimirovog placa do Glavnog.
Živciraju me "spušteni" nogostupi koji su sve samo ne spušteni. Al ne žalim se.... Još je dobro kako je bilo pred par godina.
|
hehe i ja sam proslog ljeta bio na 10-tak godina starom monticu bilo je najc vozati se,,,,,,,,, ali,,,,, auto rulez sad kad imam vozacku nevracam se na bic ni za zifu glavu

LOL smjesno mi gledat ono gore 6000kn 8000kn za fuckin bicikl,,,,,,,, za grad,,,,,,,, a-a nema sanse to samo za brdske staze bi dao toliko za bicikl
ovo sa sam vozao po gradu je fuckin "Limex" i full je fine nie bilo nikakvih "kvarova" bas sam ga vozio "ko konj"

i sfe je izdrzao jedino mu se mjenjav she*** ali nista strasno isao je

jos uvijek ima ori-gigi sajle lanac, felge, sve osim guma i straznje kocnice to se dosta cesto trosilo
za grad je bicikl ko bicikl stvarno nema smisla bacit 8000kn za bic pa ga negdje ostavis fino ti ga ukradu i mos se j***