View Single Post
Staro 19.06.2006., 15:38   #19
mat
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor McG
Ak je tak, bilo bi lepo (štoviše, čak prokleto ljubazno) od tebe napraviš neki vodič o korištenju Photoshopa, tak da i ostali otkriju sve čari tog alata/programa.: stoopid Vjerujem da bu i Bubba velikodušno uskočil u pomoć, ako ti de zapne.: hello2 :
mozda i budem, kad cu imat vise vremena. zasto ne. no tesko prije jeseni. previse posla s ispitima i jobom.
vec sam u biti imao predavanje o ps-u na faksu pa bi mogao to prevesti u php, vidjeti cu

Citiraj:
Autor McG
Kaj se tiče nakrcavanja OS-a nepotrebnim programima....ne znam kaj se ti zamaraš s tim, svaki dela ono kaj hoće sa svojim hardwareom/softwareom i šlus. Nije ko da ljudi tebi tvoj OS "zagađuju nepotrebnim" programima.
ma znam znam... al eto ja vodim odnos sa svojim kompom pa mi je cudno kad netko ne (LOLčina kak ovo nastrano zvuci : lol2 :

Citiraj:
Autor McG
Ma zamisli, oba programa traže samo nekolko (cca 5, ako i tolko) mizernih MB-a memorije... Žešće ubiš u pojam OS s Winampom nego s tim preglednicima.
hehe sad ce crn doc sa svojom foobar kampanjom

Citiraj:
Autor McG
: roller :
ajde ajde, kao da svi svog (računala!) ne nazivaju nekog. koji je tebi computer name?
mat je offline   Reply With Quote