Citiraj:
Autor mat
to radim s ps-om i molim te, ako ce postojati ijedna osoba na ovom svijetu s kojom neces ulazit u raspravu o ps-u, kao niti nitko drugi ovdje, onda neka to budem ja
|
Ak je tak, bilo bi lepo (štoviše, čak prokleto ljubazno) od tebe napraviš neki vodič o korištenju Photoshopa, tak da i ostali otkriju sve čari tog alata/programa.: stoopid Vjerujem da bu i Bubba velikodušno uskočil u pomoć, ako ti de zapne.: hello2 :
Citiraj:
Autor mat
niste normalni, samo pokusavam objasnit da nema potrebe ionako nakrcani OS programima muciti sa jos nepotrebnih.
|
Kaj se tiče nakrcavanja OS-a nepotrebnim programima....ne znam kaj se ti zamaraš s tim, svaki dela ono kaj hoće sa svojim
hardwareom/
softwareom i šlus. Nije ko da ljudi tebi tvoj OS "zagađuju nepotrebnim" programima.
Citiraj:
Autor mat
ali zasto pobogu silovati komp? ne vidim razloga da ga ubijam u pojam sa nekakvom retardiranom polu aplikacijom poput acd see ili irfan view
|
Ma zamisli, oba programa traže samo nekolko (cca 5, ako i tolko) mizernih MB-a memorije... Žešće ubiš u pojam OS s Winampom nego s tim preglednicima.
Citiraj:
Autor mat
ja volim svoju masinu, svoj os i svoje programe. volim ih jer me doblo sluze. moje racunalo ima i ime. zove se Branimir.
|
: roller :