to radim s ps-om i molim te, ako ce postojati ijedna osoba na ovom svijetu s kojom neces ulazit u raspravu o ps-u, kao niti nitko drugi ovdje, onda neka to budem ja
ja govorim o programima koji sluze za PREGLEDAVANJE SLIKA. daj molim te lijepo. isto kao programi za formatiranje diska, defragmantaciju ili mozda przenja cd-a? za sto? ako nero radi sve, ako windowsi rade sve, ako windows picture and fax viewer prikazuje slike pa cak i fucking slide show. zasto, pobogu zasto bih ja za takve stvari imao poseban program? niste normalni, samo pokusavam objasnit da nema potrebe ionako nakrcani OS programima muciti sa jos nepotrebnih. ja imam instaliranih cca 70-80 programa na kompu. svaki upotr***************im minimalno jednom tjedno. nekih 20 ih koristim svakodnevno. kad mi se komp boota imam 30 running procesa. nakon 15 minuta broj je poduplan. uz gigu ddr2 i HT pentium 4 3,0gHz to sve radi okej. ali zasto pobogu silovati komp? ja volim svoju masinu, svoj os i svoje programe. volim ih jer me doblo sluze. moje racunalo ima i ime. zove se Branimir. i ne vidim razloga da ga ubijam u pojam sa nekakvom retardiranom polu aplikacijom poput acd see ili irfan view
EOD