View Single Post
Staro 19.06.2006., 13:21   #383
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Balaban je u kanzenom prostoru nevidljiv. On je po tipu ipak sličniji Prši, ali je puno lošiji. Klasnić je IMHO pokazao d aje opasan i samo mu treba sjest lopta i to je onda gol.
Modrić je dobar no kao i Kranjčar jr. nema snage za cijelu tekmu u viskom ritmu. Ako bi se krenulo s njih oboje problem je kaj nema prave zamjene, Osono bih Niku Kranjčara povukao s mjesta polušpice više u vezni red jer tu može više napraviti te postoji i pomoćć suigrača.Naore dje sam i on još nije igrač takvog kalibra da množe sve sam napraviti i razigrati suigrače.

osobno bih šao na totlani rizik i igrao 4-3-3 ili 3-4-3, nemamo što za izgubiti nerješeno nam ne paše kao ni poraz.
Kombinacija Pršo-Klasnić-Olić bi mogla biti jako zgodna.

Jendo poluvrijeme Kranjčar jr. i onda u drugom još ubaciti Modrića. Umjesto ili skup s Kranjčarom jr. ( ako može izdržati toliko).

Australicima se treba odmah pokazati tko je gazda i zabiti im brzo dva gola onda će im se igra raspasti. Jedan gol na dugo vremena ih diže, ali dva gola u kratkom razdoblju i igra im se raspala..

NEMA PREDAJE!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote