View Single Post
Staro 19.06.2006., 12:36   #400
slink
Guest

Datum registracije: Feb 2005
He he, evo ga jos jedan...

Odnesem ja prosli tijedan maticnu plocu u HG i pitam koliko kosta ispitivanje komponente, da vidim jel mi se isplati raskopavat komp ili ne... Kaze lik, ako je kupljena kod nas, besplatno...

Dam ja liku maticnu, stavi ju preko one antistaticke vrecice na stol... Usteka on procesor, rame, i kad je ustekavao graficku, NB cooler ISKOCI s ploce... Lik, onako "opa!" i vrati ga nazad...

OK, isproba plocu i ustanovimo da ne radi, i dogovorimo da cu doc ovaj tjedan da vidim jel reklamacij rijesena...

Dodjem ja danas, usput mi bilo, i pricam s likom: I, jel ono kojim slucajem rijeseno? Kaze on: Evo, danas cu poslat, pa cemo vidjet... Ajd, jos nije poslao, OK, donio sam ju u cetvrtak/petak, (ne sjecam se vise), i jos mi kaze: 99% sam siguran da nece proc reklamaciju, jer je NB cooler OTKINUT, i mijenjana je pasta na njemu...

Pao mi mrak na oci... Kad sam mu objasnio da to ne pise nigdje u jamstvenim uvjetima, onda je zasutio, i dogovorili smo se da ju posalje i gotovo...

NAPOMENA: Kad je ustanovio da ploca nije ispravna, pita me je li to NF3 ili NF4 ploca (socket A)... I jos mi prica kako on ima NF3 na socket A procesoru...

Mislim, strucnost na nivou... Lik je BTW student na privremenom poslu (koliko sam skuzio)...
slink je offline   Reply With Quote