View Single Post
Staro 19.06.2006., 10:53   #49
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Ma najljepsi case Jel ti to floppy markerom prefarban u crno... btw, dobro si slozio kablove unutra, onaj ATX konektor je na katastrofalnom mjestu, al vidim da si ga pametno dovuko tam Kako ti je hladjenje od naprijed, samo ona 80-ka ispred diskova ili...?
Markerom, da. to je još iz starog case-a, počeci modanja, pa sam ga ipak ostavio.. uživo se uopće ne kuži da je bojan markerom. mož
da kad tad kupim novi crni floppy..

hlađenje od naprijed na postoji, mjesto gdje bi trebao biti 8cm vent je prazno, samo što sam izrezao pravu rupu.. sav zrak izvlači 12cm vent na zadnjoj strani. Dovoljno je jak da povuče sav zrak van iz kućišta, čak sam imao gore temp dok je bio vent naprijed.. ovako je bolje strujanje zraka, nema kovitlanja i stvaranja raznih struja.. probaj. disk i bez tog venta evo sad na ovim vrućinama radi na 33c. predobar disk, Samsung RULEZ.

zato mi proc sad u idle na 2.25ghz radi na 41c :clap: ali s tim više neću da se zamaram, jer mislim da imam neki primjerak koji se grije više od drugih venice-a barem za 2-3 c više..

oni ide konektori mi idu tako na živce da bi ih počupao van.. nema teorije složit nekako kablove..
Gabre je offline   Reply With Quote