View Single Post
Staro 19.06.2006., 09:46   #124
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor z3D
Authori su prvih godina bili puno bolji. Sad stede na glupim stvarima, da ne pricam o novim bikeovima za dirt/street. Katastrofa.
Mislim, za sve su stvarno predobri i masovni respect. Ali za malo kvalitetnije divljanje (za znalce) nisu.

Gang 24:00 rama. Kupljena. CETVRTI DAN, vidim crack. Uvjeravam se da nije. Nakon 4 mjeseca ispostavi se da se masu rasirio, presao na drugu stranu rame. Otkrivam jos jedan crack, na zadnjem dijelu. Prodajem ramu. Kupujem DMR
Blago sumnjam da se takva greška dogodila po Duhu Svetom. A i kada se dogodi postoji nešto što se zove garancija. Obzirom da ga nisi dao na garanciju imam blagi dojam da je to tvoja greška, a ne Authora.

Jedina greška se mogla dogoditi da je rama pukla na spoju. Ostalo se ne može pripisati proizvođaču jer praktički ništa drugo i ne rade.

Baš sam probao Gang, sa svojih respektabilnih 90 kg, i napravio mu kratki torture test. Rezultat, nije niti zacvilio. A probali su ga i puno bolji skakači od mene. I opet ista stvar. Inače postoji test kojim se provjerava rama i cijeli bicikl. Ja sam svojem to napravio prije kupovine. Moguće da neki to ne rade jer ne znaju.

Nema smisla više objašnjavati kako je Author pouzdan proizvođač. Vidim to svaki dan. Ostali, koji to ne mogu vidjeti, neka kupuju Scotta. Jedan ponosni vozač Peugeota se htio živ pojesti (uz obimno psovanje) kada je shvatio da sam dobio nešto bolji bicikl za 2500 kn manje. Lik je kupio svoj bicikl 2 dana prije. Obojica imamo 20-tak godina ceste u guzici i može se reći da nekog vraga znamo o tim dvokotačnim guralima.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline