Imam i ja viška vremena, pa ću napisati svoje viđenje ove utakmice
Pletikosa-siguran na golu, ali jos uvijek nesiguran kod ispucavanja, ali manje nego na brazilu
Šimić- par manjih pogresaka, ali zajamcena kvaliteta bez ijednog veceg kiksa
Tudor- tu i tam dodje, ali nije to to, mozda sunce ga ubilo, ipak je stariji igrac (ciste spekulacije)
Kovač R.- Mozda je mogao bez zutog onog, ali stijena u obrani, svaka cast.
Šimunić- Isto na razini u obrani, nije za neka veca probijanja naprijed.
Srna- poslije penala se trudio par minuta, valjda pokusavao ispraviti "gresku", drugo poluvrijeme, lose.
Babić- Trgnuo se nesto drugo poluvrijeme, ali nema oprosta za punih 46 minuta prvog poluvremenam
Kovač N.- Uz pletikosu i pršu naš najkvalitetniji igrač
Kranjčar- Evo, prva utakmica di mogu reci da je oke odigrao, ali nije ono pozicija bila za njega poslije, jos kako nije imao snage, trebalo ga je ranije izvaditi van
Pršo- ima ga naprijed lijevo, desno, kroz sredinu. vraca se u obranu, ***************ote i trci do kraja utakmice. Daje lopte, nitko njemu ne daje, igrac koji nece iskoristiti svoj pravi potencijal trenutacno zbog suigraca.
Klasnić- vise prilika, realizacija isti qrac.
Izmjene:
Olić- Igrao je kako on igra. Predbacivati njemu ne bi bilo uredu jos ocito da ga ozljeda ubija. nije ga kranjcar trebao staviti.
Modrić- Puno veoma dobrih lopti, brzih pasova. Podsjeca me na staru skolu kak je igrala stara repka, naravno ne tako kvalitetno, ali samo naprijed, treba mu dati priliku barem jedno cijelo poluvrijeme.
Bošnjak- ???
Općenito:
Fali realizacije, vidjeli smo da najbolje funkcionira kada pršo daje lopte za one koji bi trebali napraviti zadnji potez i utjerati tu loptu u gol. Tu sam definitivno da se strpa balaban umjesto klasnica. losiji ne moze biti, a on je čisti primjer onog šukerovskog talenta (naravno, ne usporedjujem njih, nego stil) njemu treba lopta, a on ju mora biti u mogucnosti utjerati u mrezu. on je onaj koji zadnji dira loptu, a uz preciznost prše, tu bi se dalo pridonjeti realizaciji.
Sad dallje, da, igramo protiv australije, ma, nema reprezentacije koju mi ne mozemo proci na ovom SP, ali ta realizaciju, ufff. Imamo dobru obranu kao i uvijek, faliti ce r. kovač, ja bi ovdje stavio malog tokića ili tomasa, sad, da li staviti tomasa u sredinu il tokica na bok, ja sam za soluciju bok. u svakom slucaju, vec sam postao, ovako bi ja to poslagao
|_simic__tudor__simunic__tokic_|
|..........................................|
|__________kovac___________.|
|_srna ____modrić______babic_.|
|_____prso _____balaban______|
|...........................................|