View Single Post
Staro 19.06.2006., 00:31   #718
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Sa instalacijskog CD-a nisam ništa instalirao, skini sa sa neta, ULI integrated drivers (moja je v2.13)
http://tinyurl.com/p8juf

Ako imaš SATAII HDD, preporuka moja ti je da ga staviš u SATA1 mod i pukneš ga na SATA1 utor, time izbjegavaš zafrkanciju sa driverima za HDD i "probleme" sa ubacivanjem diskete prilikom instalacije windowsa)

Ako imaš XP sa SP2 onda nemoj instalirat (bit će ti ponuđeni tokom instalacije ovih integrated drivera) USB 2.0 drivere, bolji su ovi od windowsa.

Točnije, kod ovih v2.13 imaš tri opcije za instalaciju ako se dobro sjećam, samo makni USB -meni tako radi.

A meni se čini ko da tebe zezaju driveri za mrežnu ili sama mrežna

BIOS
Imaš u sticky-ju pod AMD podforumu kako poštelat BIOS. Makar je su tamo opcije stavljene za OC, i te rade dobro, za AGP ne moraš niš mjenjat.
Ako te zeza za SATA RAID, onda moraš u BIOS-u poštelat da ti SATA radi u non-raid modu ili tako nešto, uglavnom, tamo di prčkaš po UDMA i SATA opcijama i posebno za svaki ATA uređaj)

EDIT:
Tek sad vidim da nemaš SATA HDD, pa si poisključi sve uređaje koje nemaš (SATA I i II, Parallel, Serial, Floppy itd.)
Vuco je offline   Reply With Quote