View Single Post
Staro 18.06.2006., 18:59   #354
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Isus
Al isti taj je bio i u kvalifikacijama. Meni cijela ta kenjaža oko familije kranjčar ide neizmjerno na spolni organ.
Od 50-60 minute je Niko Kranjlar trebao van, do tad je igrao dobro.

Strijelci iz HNL-a npr. Bošnjak koji je poakzao apsolutno niš.

ono što mene brine je da su svi udarci prema golu završavali pokraj nejga a nijeda u okvir gola jer taj bi sjeo, golamn Japana nije imao posla i nije stajao baš dobro, to da naši petljaju, petljau i zapetljaju je već uiobičajeno. IMHO protiv Australije treba ić Modrić na pozciju Tudora možda malo više napred jer, Australci su hrge al s loptom baš i nezaju puno.

Brien me da su naši putili Japance par puta d aprođu i d apucaju a Austalci su tu puno jači. Sa dmoraju pokazati od čega su napravljeni. Kogha briga za kvalfikacije kad igraju trenuno ne efikasno a to s evidjelo i u kvalifikacijama, Srna najbolji stijelac.
gle pajdo ko ***************e kranjcarove ali zasto ne priznati nesto sto zna i svaki laik,i jedan i drugi kenjaju,nama prso igra veznoga i napdaca ona nam je taj fantazist,pa on cijelo vrijeme govori da nema prave lopte od kranjcara da se mora vracati po nju i sam kreirati napad,zasto se nemozemo sloziti i reci da nesto nevalja,pa bokovi nam katastrofalno igraju lose,napadac klasnic je uzas isto ko i olic,obrana je postala od najgore u prijateljskim tekmama sad se pokazala na nivou u kojemu uvijek igra,a napad nam je zabrinjavajuci i veza jednostavno nemoze stvoriti viska igraca niti dodati okomitu loptu na vise od 30 metara pa pogledajte sta asutralija radi pa bolje stoje na terenu nego mi protiv brazila,brazil nijedan udarac nije uputio na gol,opet podcjenjujemo australiju ma ljudi i japan je imao svojih prilika cak i onaj penal mozda nbeki bolji sudac nebi sudio,ali sta je tu je ovisimo o drugome rezultatu! mozemo biti zadovoljni s danasnjim sudjenjem nama,bar nesto! bosnjak je usao 3 minute prije kraja toliko o izmjenama,a u kvalifikacijama smo igrali s 10 igraca sad igramo s 7-8 jos je bod i dobar!
replace je offline   Reply With Quote