View Single Post
Staro 18.06.2006., 18:25   #352
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor replace
da malo rezimiramo,kao prvo cico je prekasno mijenjao,druga stvar dobro smo svi pogodili sta se tice popisa za svjetsko ko moze a ko nemoze,kao trece kranjcar je imao 5 dobrih lopti i brdo duela izgubljenih i krivo dodanih lopti,sinek je napokon morao moliti tateka da ga izvadi jer nije od 50 minute uopce ni bio nigdje a da nepricamo o olicu i ostalima to nije ista repka ko s kvalifikacija nesto nevalja u sustavu cijelo vrijeme i svi znamo u cemu je problem ,opet se pucamo optimizmom da cemo lako s asutralijom ocemo moj qurac jer ih opet podjecnjujemo !!! pripremali smo defenzivnu igru 6 mjeseci za brazil a onda nas posere japan,koji je budimo objektivni nakraju mogao i gol zabiti! tako da zapitao bih se malo o nekim stvarima! sad se mogu samo nadati pozitivnome rezultatu za brazil!! lopta je bila u japanovu korist 60-40 % toliko o svemu i igri! dali je trebao sad da silva i vugrinec mislim da je!!!! i sta vrijedi klasnicu 15 golova u bundesligi nista!!!! mozda bi bilo bolje da je uzeo strijelce iz nase lige bar nemaju lijeve noge!
Al isti taj je bio i u kvalifikacijama. Meni cijela ta kenjaža oko familije kranjčar ide neizmjerno na spolni organ.
Od 50-60 minute je Niko Kranjlar trebao van, do tad je igrao dobro.

Strijelci iz HNL-a npr. Bošnjak koji je poakzao apsolutno niš.

ono što mene brine je da su svi udarci prema golu završavali pokraj nejga a nijeda u okvir gola jer taj bi sjeo, golamn Japana nije imao posla i nije stajao baš dobro, to da naši petljaju, petljau i zapetljaju je već uiobičajeno. IMHO protiv Australije treba ić Modrić na pozciju Tudora možda malo više napred jer, Australci su hrge al s loptom baš i nezaju puno.

Brien me da su naši putili Japance par puta d aprođu i d apucaju a Austalci su tu puno jači. Sa dmoraju pokazati od čega su napravljeni. Kogha briga za kvalfikacije kad igraju trenuno ne efikasno a to s evidjelo i u kvalifikacijama, Srna najbolji stijelac.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote