View Single Post
Staro 17.06.2006., 17:07   #2
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor blablu
koja je razlika u hlađenju između jeftinih uređaja i skupljih(npr. vivax vs LG), dal netko ima loših iskustava s klima uređajima i koji su trenutno best buy
Cuj, AFAIK&IME, svaka klima ima dva osnovna dijela: kompresor i unutrasnje jedinice. Ja sam, recimo, prije tri godine uzeo Quadro klime sa Hitachijevim kompresorom. Nemam zamjerki nikakvih, no zavrsna obrada klime je kao unutrasnjost Tupoljeva - sve te strah pogledat da se plastika ne raspadne. Inace ima kvalitetne filtere i zaista brzo postigne zeljenu temperaturu, bilo hladjenja ili grijanja, ali se recimo onaj usmjerivac zraka (na 4 klime koje imam doma) raspao ama na svakoj. Tako da IME, u praksi, osim ako neces da ti klima pjevusi Yankee Doodle kad je upalis ili ima fancy smanchy OLED display koji prikazuje broj zrtava u Iraku u realnom vremenu, manje vise ti je svejedno dok je kvalitetan kompresor a ne zelis spizdit punqurac love. BTW, opet IME, totalno krivo vrijeme za kupit klimu, koliko god to cudno zvucalo. Ja sam na 4 kupljene klime ustedio toliko da sam mogao kupiti jos jednu kada sam ih kupovao u zimi, pa mozda da ipak pregrmis jos ovo ljeto i ubodes nesto tamo iza 9. mjeseca.

My 2 lipa.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline