Hvala svima na savjetima i pomoci.
Najzgodnije sucelje i opcija FINE TUNE je ono sto mi se najvise svidjelo kod WinDVR-a.
DScaler je nasao neke programe, ali ne bas i neke kvalitete.
Sto se tice Gridera, ili se ja nisam u njemu snasao, ili je jendostavno moj daljinski odbijao suradnju. Kako god, nije ispalo dobro.
Probao sam i neki Watch TV Professional, ali nije nesto.
Na kraju kada sam rekao da cu se pomiriti sa Jetway PCTV Station programom, rekao da jos probam Cyberlinkov program, Power VCR II. Odusevljen sam. Nasao je skoro sve kanale. Mozda ih par nije nasao, ali nije da mi fale.
A zasto mi se najvise svidja. Zato sto daljinac radi od prve.

Ali sto je jos interesantno. UVJERLJIVO najbolja kvaliteta slike. Sa ovim default programom je to bilo tako lose naspram ovoga da je cudo. Vec sam mislio da sam lose spojio skretnicu i konektore. No ipak sam bio mirne ruke.

Dize se puno brze od WinDVR-a na pritask POWER tipke.
Uglavnom, jako dobro.
Par zamjerki....nema fine tune. Uz program ima ovaj neki Master Panel koji ne mogu ugasiti. Takodjer i Product Panel, koji mi je beskoristan uz ovako divno funkcionalan daljinski. Ne vidim opcije za to ukloniti? Jer ovako mi u taskbaru stoje tri prozora, sto mi se ne svidja.
Jos nesto...sto nisam primijetio niti kod ostalih programa. Kako poredati programe po redoslijedu koji meni pase?