Citiraj:
Autor deToNaTor
Ja sam sa svoim kompicem ima problema s epoxom crkle su mi 2 ploce (8rda3+) pa sam naposljetku uzeja albatrona i dan danas radi u brata pune 2g., tako da sad neznam kakav je epox premda ima garanciju samo 1g., a albatron 3g.
|
Nemozes bas tako rezonirati...No mozes slobodno uzeti albatron...
Citiraj:
Autor deToNaTor
Danas sam vidija grafulje : VGA PCI-E CLUB 3D ATI Radeon X1600 XT, 256 MB, VIVO, Dual DVI (1217kn ) i Powercolor Radeon X800GT PCIE dd3 (1161kn), pa sam sad neznad sta bi bilo bolje da stavim sa gore navedenom konfom ili da uzmem kako je reka STEF Gainward Bilss 7600GS.
|
Uzmi:
-Leadtek GF 7600 GT TDH, 256MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVI
za 1390Kn (ve-mil) i miran si
Citiraj:
Autor deToNaTor
Neznam je li pametno (amd 64bit 3000+ 939 box) zaminit (Intel Pentium 4 2.66GHz 2x1MB S775 DUAL CORE D805 BOX ) sta bi bilo bolje ???
|
Imho i 805 je dobar procesor...Sto se tice njegovih perfomansi on je u igrama danas 10% sporiji od AMD3000+ ali se situacija drasticno mijenja u igrama koje podrzavaju smp i iskoristavaju dvojezgrene procesore pa je tako npr. u Quake4 (nakon patcha) 25% brzi od 3000+ a u CoD2 (nakon patcha) gotovo 30% brzi od 3000+, a ipak buducnost ide u tom smjeru... Takoder bolji je od 3000+ u multi taskingu, obradi videa i zvuka, i svim aplikacijama koje iskoristavaju dvojezgrene procesore (npr. 3DStudio max)...
Citiraj:
Autor deToNaTor
Gleda sam super talent i ni neka velika razlika tako da stavljam SuperTalent CL2.Oce mu 1gb meme bit dosta za igranje ?
|
1GB je trenutno preporuceno a memoriju je i najlakse nadograditi, no za nju vrijedi:memorije nikad dovoljno...