ja nebih preporucio mioc, dapace preporucio bih da tamo ne ide
razlozi:
1) steta je potratiti 90% drustvenog zivota izmedu 15. i 18. godine. ne govorim sa sprdnjom vec iznosim cinjenicu. biti ce ti zabavno u skoli, izaci cete cak svako malo, postati dobri prijatelji itd... i to je to... mislim neznam kako da ti to objasnim u tvojim godinama ali godine koje sada prolazis su dragocjene i najljepse u zivotu. nemoj ih uciniti mucnijima nego sto jesu. mioc ti nece pruziti nista vise od normalne, npr. 13. gimnazije. na kraju ces zavrsiti na nekom faksu i sve ce bit jednako. ok, ovaj s mioca ce mozda znat matematiku bolje ali ti ces znat npr. prepisat bolje ili trepnut ocima curi nekoj koja ce ti rec 18. pitanje grupe B.
vjeruj meni sto ti kazem, odi u gimnaziju svakako (ako imas namjeru ici na faks kasnije najbolji izbor), ali u neku laganu gimnaziju. evo za koje znam da su ok:
VI.
VIII.
IX.
X.
XI.
XIII.
XVIII.
upisi jednu od tih, kasnije ces upisati faks na kojem ce onaj sa mioca mozda znati malo vise od tebe. ali ce se vrlo brzo sve stabilizirati. bitna je volja, ljubav, uzitak prema poslu koji ces raditi.... to cini dobrog radnika a ne ja-sam-terminator zivot ; ) mioc pruza ovo drugo, uzivanje u najboljim godinama zivota ce te dovesti do onog prvog.
uzivaj