View Single Post
Staro 16.06.2006., 20:06   #3
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Gimnazija koja je među najtežim srednjim školama. Tamo ćeš morati kontinuirano radit (nema kampanjstva) i svakako škola u kojoj ćeš naučit matematiku i informatiku, zapravo, po tome su i poznati.

Uglavnom, ako si spreman radit kontinuirano, neš imat problema i naučit će te dobro. Nakon te škole ne bi trebao imati problema sa upisom na tehnički fax (di se zahtjeva matematika i fizika).

Sjećam se ekipe koja je išla na pripreme za fax, a bili su iz MIOC-a, u jednom trenutku je frajer išao profesoru pokazivati kako se jedan zadatak rješava

Uglavnom odlična srednja škola, koju ja prvenstveno nisam upisal jer su za strani jezik imali samo njemački (neznam dal se to promjenilo).

Ako ti se baš i neda delat, onda bolje odi linijom manjeg otpora, ko ja, di sam završio opću gimnaziju, gdje se moglo proć samo tako. A opet, nisam imao problema sa upisom na fax (međuostalom jer sam relativno dobar u matiši-dobra podloga iz osnovne i dobra profa iz prve dvije godine u srednjoj; 3. i 4. razred srednje sam imao koma profu i nije me niš naučila i tu sam imao rupe, što se osjetilo na prijemnom za fax)
Vuco je offline   Reply With Quote