Citiraj:
Autor bluntafari
Nemam ti šta reći u vezi diska ali zar nisi mogao podatke bez problema spasiti s RAW particije. Meni je baš neki dan prdnula boot particija, odnosno boot sektor i pretvorila se u RAW. Instalirao sam Vindouze na drugi disk, instalirao programčić GetDataBack i nakon minutu, dvije češljanja svi podaci su bili tu.
|
Ovo ide Zondu na dusu...
Citiraj:
Vjerovatno znaš da se to moglo spasiti, a sad da li si u žaru zaboravio na to ili si jednostavno rekao ko ga je*e pa formatirao... (sliježem ramenima i imam upitnik iznad glave)
|
Time is money. Kao sto rekoh, trebalo je napraviti backup sa tog "strganog" Hitachija a nisam mogao pristupiti particiji (odnosno citavom disku, jel). Najbrzi pristup bio je formatirati ju nanovo; vjerojatno bih se jos trsio da nisam imao backup. No ajde, "veseli" me sto se i drugima to dogodi tu i tamo pa cu i ovo pripisati nesretnom slucaju. Eto, Hitachi je prosao sve moguce i nemoguce testove, napravljen je zero fill i citav disk je preskeniran za media defects i naravno, guess what, niti jedne jedine greske...