puklo me nest i zaletim se ja danas do zg-a jer trebaju mi neke postene hlace i neke sitnice. Nisam znao di tocno da idem a i nije mi se dalo gurat po gadu pa ono ajd u inportane. parkiram auto pred skupstinom grada kupim parkkartu i odem u shopping. mislil sam ajd to cu nabrzinu obletit i kupim kartu na 1h. uglavnom ja isprobal bdo hlaca i naso jedne i sad ja to na blagajni placam i pogledam slucajno na sat i vidim a mi za 15 min istice karta pa si mislim, svaki slucaj poslat cu ja sms da je produzim. a kak nisam znal koja je to zona ni na koji br da saljem pitam ja tamo cure (zgodne za prste polizat pa mi se jos manje zurilo)u trgovini i vele mi fino napisi regu auta i salji na 103. pitam ja njih sigurno taj broj, zona prva itd. i uputim se ja nakon ugodnog razgovora u uato a kod auta taman lik klama kaznu na uplatnicu i podmece pod brisac i to onako da je brisac lupil u sajbu da se sam mislil da ce se sajba sasipat i samo sta ne vristi od srece kako me s***************o.
pitam ga ja fino uljudno pa kako to pa poslalo sam poruku i produzio parking, a on sa onim svojim podmuklim smijeskom;"pogledaj si za koju zonu si kupil ja njemu daj pa nemojte me zezat kasnim 10 min (kasnil sam stvarno 10 min, u 18.05 isticala karta u 18 i 15 ja bio kod auta (* po njegovom satu koji se ne slaze ni s satom automata za parking;18 i 21) da i za***************o sam zonu, uzel 3 umjesto 2) a on ce"pa moram i ja svoju placu zaradit" ja; dobro ja vam to ne namjeravam samo tako platit obsvzno cu se zalit, recite mi vase ime... i nisam uspo ni pitat do kraja on vec odmaglio....
evo lud sam da nemogu bit luđi, nije radi tih 100kn neg zbog togkj sam imal takvu volju da saštekam tipa a nisam smio (da sam bil sa svojim autom sigurno bi ga bil... )....