View Single Post
Staro 15.06.2006., 00:05   #8664
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Ne derem se vec mi je dosta ovih gluposti. Nitko se nije ni sjetio raku reci hvala ili mu platiti pravu pivu. Coek se muci sa serverom, odvaja svoje vrijeme, nitko mu nista za to ne placa. Izgleda da smo svi zaboravili da i on ima svoje privatne probleme i zivot i mora zaradit pare, i da mu uopce nije potreba za***************ancija oko servera.
Sumnjam da bi se itko isao svadjati sa adminom od recimo bihnet ili logosoft servera zato jer je dobio ban.
Ono sto mi najvise ide na zivce je da ste zaboravili zbog cega je uopce inzajmljen server. Mene nije briga sta se igra, kako se igra, koja mapa (jedino ako je neka na kojoj ima malo fpsa), tko igra... sve dok je ekipa oke... al izgleda da ima pojedinaca koji ne igraju radi toga, vec da postignu sto vise killova i smeta im svaka sitnica koja im nije po volji. Za takve postoji mali milijun nacina da naprave svoj server i neka ga urede po svojoj volji i nek se igraju admina...ili neka odu igrati na druge servere... na ASE ih ima koliko hocete...