View Single Post
Staro 14.06.2006., 22:59   #8656
tomasini_
Premium
Moj komp

tomasini_'s Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Rak napisao : "Dosadan si. Ne mislim s tobom pregovarati oko ničega. Osobito stoga što nisi htio izaći sa server kada ti je bilo rečeno."

"Imao ja autoritet u tvojim očima ili ne, igrati ćeš tek kada ti kazna istekne i ako se dalje budeš pristojno ponašao. Pa ti samo nastavi izigravati Kalimera. Možda mi i digneš tlak preko mjere."

Ni u kojem slučaju nisam htio nikakve pregovore. Ja sam svoju kaznu zaradio tako kako jesam i takvu kakva je namjeravam ju odgulit do kraja ponosno uzdignutog čela. Samo sam se osvrnuo na ovo :

" Originally Posted by notorious da pa
aaa
Nestrpljiv sam postao

Kad se sjetim da imam ban jos do nedjelje.auuf
Kad vas je bilo jučer il prekjučer 28 zamalo sam ušo al obuzdo sam se.
Rak zasto si tako strog"

Rak napisao: "Vratili se ostali, vrati se i ti na server."

Dakle zanimalo me o čemu se tu radi. Jerbo ne znam o čemu se radi....a pošto je čovjek bio baniran do nedjelje ispada da je počinio teži prekršaj od mene jer ja sam dobio zabranu do srijede + zbog prigovora do petka, a on je sad "gore, pomilovan. Nije mi niti najmanje krivo što se čovjek vratio na server, samo sam htio čuti objašnjenje Rakovo. Da li su možda u pitanju osobne simpatije ili nešto treče ne zanima me ali mišljenja sam da ako se več primjenjuju neka pravila na ovom serveru da bi trebala biti jednaka za sve.