View Single Post
Staro 15.10.2001., 22:26   #11
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Re: Re: Re: Thunder i Abit ???

Citiraj:
Originally posted by inkasator
Pa svaki kupac dobije ploču sa default postavkama koliko ja znam , to je kao da u auto-klubu testiraju aute sa raznim modifikacijama motora , drugim gumama itd. Zato vam i predlažem da uvedete posebne testove sa tweakanim pločama i sa netweakanim pločama. A ja svoju kupovinu ne baziram na vašim reviewima nego na puno starijim i provjerenijim sajtevima ( recimo www.tomshardware.com ) I ako vas baš zanima koja je meni najbolja SDR socket A ploča to bi bila Iwill KK266 plus R zbog toga što ima integriranj 6-kanalni zvuk i zato jel može potegnuti jako veliki FSB.

Ajde molim te... pogledajkokodnjih pobjeduje na testu maticnih ploca i kako slucajno imaju njihov banner na stranicama. Govorim o Asusu. A ako si kod nas vidio reklamu o Abitu onda svaka ti dala. Ja ne zelim reci da je Asus los ali nije nista vanredno. Sada se ipak ploce stavljaju pod vrhunske po njihovoj overclockabilnosti te dodatnim stvarima a ne po stabilnosti.Naime sve su nove ploce stabilne. Dobar ti je primjer ova maticna koju samja kupio bezveze za svoj drugi kompjuter -Gigabyte ga7 nesto nesto koju sam u ducanu platio 420 kn i nikakvih problema s njome.
msvrtan je offline   Reply With Quote