Svi se slažemo da je moglo i bolje (rezultatski). Šteta što nismo uzeli taj bod... Brazil nije opravdao svoju ulogu favorita za naslov SP. Igračima se nema što prigovorit, dali su sve od sebe. Nekako imam dojam da smo trebali igrati obrnuto = baš onako kakoje Brazil odigrao protiv nas! Znači, STRPLIVO čekati svošju šansu, a i ako ne dođe do nje ili ako je ne iskoristimo - ništa za to! Brazil jest jak, ali daleko od toga da se može "provlačiti" i oloniti samo na pojedinačne udarce Crlosa, Kake ili Ronaldinha...: giljotin
I sad ono najgore: koliko god mi bili zadovoljni nastupom naših, slijede dva teška dvoboja s Japancima i Australcima. Manje više, za 100% prolaz u drugi krug igraju nam samo pobjede + očekujemo da Brazil potvrdi svoj ugled : wtf :
Nitko ne sumnja u našu repku. A da li se itko zapitao a što ako Brazil ipak ne tuče sve u grupi??

: axeman : Pa evo 90% ljubitelja/poznavatelja nofgometa je bilo sigurno da Brazil dobiva, pa zamalo to nije bio tako....
Ovo s Brazilom je gotovo. Treba se okrenuti budućnosti.
Optimist sam. Al stvarno, ako prđemo ovu grupu mislim da je više nego uspjeh:burn: