Može se war igrati i 3:3 i 15:15 jedino je različita taktika i treba se drugačije igrati. By default ne vjerujem puno klanovcima koji svoje warove odigravaju u komornoj atmosferi. Stvarno ne znam zbog čega bi smetao koji igrač više. Samo može biti zanimljivije i teže za igrati. Teže je sačuvati živu guzicu. Tada do punog izražaja dolazi moja taktika napucavanja s leđa. Neka se ljudi prilagode, ja jesam. Dakle može se.
Kada smo se nakon puno žući dogovorili oko proklete lige i meni je nekako porastao entuzijazam. Oper sam se prihvatio mapa i pronašao ih nekoliko koje bi mogle biti za naš server. Nakon beta1 faze testiranja odmah ih je nešto otpalo ali je ostalo podosta. Vjerujem da će ih nešto otpasti i nakon još jedne faze testiranja i da će ih opet biti oko 7.
Postoje 2-3 koje su dobro opremljene kao Buhlert (ne, nema žičare) a vizualni dojam je impresivan. Malo će biti problem usuglasiti te mape jer su tvorci imali zazlicite verzije zvukova,a li malo editiranja koda i to se napravi. Tako ću uštediti i pokoji Mb a da ništa ne gubimo na dojmu. Mislim, Lili Marlene na engleskom. Skandal.
Uglavnom ima dosta posla oko toga. svaku treba prilagoditi, testirati, prilagoditi, testirati i tako nekoliko puta. Trebati će vremena.
I tu dolazim do problema. Nemam više gdje to uploadati. Treba mi oko 200 Mb FTP-a kojem bi imao pristup. Tamo bi prebacio sve dosadašnje modove i mape. Ima li netko tko je voljan to omogućiti?