Citiraj:
Autor MRKONJA
Prihvaćam tvoju ispriku, a od E.T-a očekujm isto te da pobriše postove jer ono nije način na koji jedan moderator editira postove.
Igram u timu sa zuletom i čeka vas vesela prčetina 
|
Tvoj sam post editirao jer se nisi udostojio ispricat vec si pametovao. Postovi su pobrisani. Tebi se nemam namjeru ispricavati jer si ti taj koji si svima nama sto smo se trudili oko Lige te svojim suigracima pljunuo u lice u svojim postovima i svojim ponasanjem.Pa si medu ostalom rekao za nas: Mi smo ljudi koji nemaju zivot izvan CoD2 a tebi se hebe i za ligu i za server i za sve.
To je hvala svima za trud. Je sam li zato cjelo popodne radio na tome da se liga ponovo sastavi. Ma sram te bilo...Meni ces tu citirat pravila PcE foruma... Jos ti se i Andeo ispricao a jedina njegova "pogreska" je sto je rekao da se samo nakon seljackog derneka oporavljas 20 dana a ti si to povezao sa svadbom na kojoj si bio i to ti je rekao tek nakon sto si ga ti izivcirao. Strasna uvreda. Covjek te i primio u ponovno okupljenu ligu, a da nebi bilo da sam te ja iskljucio nek ljudi znaju sto si napisao u obrisanom postu i zasto neces igrat:
"Ja necu igrati u lizi u kojoj igra takav napuhanko" to se odnosilo na mene. Hvala. Ja ti zbog ovoga necu citirati pravila kao sto si ti meni.
A takoder: ovdje se nista nepise, ovo je za vodenje lige sticky i zato brisem tvoj post. Moram ti to napisat da ne posaljes opet adminima e-mail kako te nevolim.