View Single Post
Staro 12.06.2006., 22:01   #8472
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor ZED
Pa naravno da smo sretni
Ja sam bio za ligu ali ne po uslovima nekih tu wanabe federalmaršala(svi koji se bave serverom u zadnje vrijeme, iznimka MM) koji su nametali svoje uvjete a ne po željama svih ostalih, i onda se nadaju da ce to sve proc, pa daj nemojte bit smjesni : nono : : nono :
Nisam htio nista pisati ali evo ZED se kao i uvijek nasao pametovati. Ako bas zelis znati jucer u 19:15 nakon sto smo uvidjeli da ce prvi mec propasti RAK je inzistirao da se liga prekine i da je to kraj. Na kraju je odluceno da cemo dati priliku ostalim teamovima a raspustiti dva teama koja nisu odigrali utakmicu i popuniti s njihovim igracima (koji su dosli i zele igrati) ostale teamove tako da isti imaju i rezerve i da se neponovi jucer.
Znas li zasto ipak nema lige?
Zbog tebe zed i takvih kao sto si ti. Kojima nista nepase. Vi bi ste ligu bez pravila bez organizacije bez administratora pa ju sad i imate. Ljudi su tjedan dana radili na teamovima, na parovima, na pravilima. Cjelu nedelju posvetili CoD2 lizi distribuirajuci passworde i prateci sve meceve od 19 do 23 h iz cistog entuzijazma i ljubavi i nade da ova liga moze opstati. Djete drago ti isti ljudi imaju i svoj zivot i obaveze van PcE-a i coD2 koji su zrtvovali da bi se vi mogli igrati tih 30 minuta. Sto nama treba vase vrijedanje i prigovaranje?
Organizirajte si sami sto hocete. Zasto i ja nebi lijepo cijelu nedelju uzivao, dosao na 30 minuta na server, odigrao svoj war i boli me briga sto se dogada i sto se radi da bi taj war uopce postojao?
Cekam tvoju ligu...

Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 12.06.2006. u 22:31.
E.T. je offline   Reply With Quote