Citiraj:
Autor nexus-6
rezultat je kvalitetom slike i zvuka vjeruj mi NEUSPOREDIV sa onim dobivenim linijskim recorderom. I sta je najbolje od svega cijela stvar uopce nije niti komplicirana niti dugotrajna, ali opet, ruku na srce, NEUSPOREDIVA po jednostavnosti i brzini koju omogucava taj famozni linijski....
|
Kao prvo ja se niš ne pjenim 5h3f3

Kao drugo, Preko Linijskog možeš sve editirati direktno. Upravo prebacujem cca 500 sati VHS materijala (Star Trek epizode itd

) Automatski se uklanja dobar dio šuma s VHS-a. Slika je bolja nego master sa VHS-a. Zvuk je isti kao i na VHS-u - nema gubitaka. Ali sve to ima svoju cjenu. Naravno TV kartice su jeftinije. Ali ako se ulaganje u Linijski rec promatra kao dugoročno mislim da vrijedi te novce.
Razmisli samo snimanje cca 500 sati materijala sa VHS-a na komp pa editiranje, pa kodiranje u mpeg2. Bokte to je posao od preko 1000 sati - imaš šta radit 2-3 godine.
Sve ima svoje prednosti i mane. Ako autor ima malo VHS materijala - isplati se pozabavit sa TV karticom jer je jeftinija i naravno ako ima puuuuno vremena.