ja fakat ne kužim oko čeg su ljudi zabrijali. kad su se pojavile asocijacije i kaladont, ušao u thread, pogledao, skužio da threadovi ne da graniče s debilizmom nego su ultrasupermegadebilni. i kaj? nisam više ulazio u njih i točka. ko voli nek izvoli. zar trebam kliknut na ignore this thread da ne uđem unutra? wtf? pa niš me više ne vuče u njega. a što se tiče broja postova, opet wtf? boli me neka stvar koliko ko ima postova. pa nitko nam ne daje lovu za postanje. kaj neko vidi nekog idola u neznam, npr. Hammu jer je natuko skoro 1500 postova u 6 mjeseci? vjerojatno ima i više jerbo je očito bilo neko čišćenje, meni fali nekih 140 postova.(NHF hamm : cheers2 ). mene više živciraju dvostruki kriteriji moderatora. nedavno mi je brisano par bezveznih postova (al fakat bezveznih) u jednom threadu jer se neki klinac požalio moderatoru da ga slika koju sam postao strahovito vrijeđa. dapače, tražio je moj ban, dok se s druge strane npr. Bubbi dopušta da kaže šta hoće bez obzira jel vrijeđa ikog ili je samo bezobrazan. NHF Bubba, i ja sam sam cinik, al imam samokontrole.: cheers2 : cheers2 : cheers2