View Single Post
Staro 10.06.2006., 17:56   #4
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
"Mi smo se pak ograničili na sadržaj paketa i pokušali izvući maksimum iz njega."

Prilikom testova pokušavamo uvijek ispitati proizvod onakav kakv je, tj. kako će ga večina korisnika upotri***************iti. Piljenje držača ne dolazi u obzir, a to je bio jedini način da se ventilator pričvrsti na namijenjenu mu poziciju. Nije ovo A je to ili Grunf eksperimenti, već realan prikaz "što dobijem za tu paru". Činjenica da taj hladnjak nije kompatibilan s grafičkim karticama s duplim limom je okolnost zbog koje bi 99% potencijalnih kupaca odustalo od njegove kupovine...I još uz to, taj hladnjak nije vrhunac ponude, košta više od bliske i bolje konkurencije, a i ne može se kupiti kod nas! A i kad bi išao sjeći i piliti držač - pitanje je bi li i to pomoglo da se on pozicionira kako treba.
Test smo radili da pokažemo što hladnjaci mogu (ili ne mogu u ovom slučaju) i to je to.
Što se tiče rezultata ocanja, "detaljnijim" proučavanjem teksta - mogli ste pročitati da postoje problemi s mjerenjem temperature kod tog hladnjaka prilikom oocanja. Te brojke nisu bile realne i usporedive, a ja nisam htio stati iza njih u takvim okolnostima. I to je to. Mogao sam izmisliti brojke a to ne ide...
A vaša očaranje ili ne - e tu vam nažalost ne mogu pomoči. Pišem svoje testove uvijek kako mogu najbolje, sviđalo se to vama ili ne.
tor je offline   Reply With Quote