Somebody shoot me - potratio hrpu vremena na trazilici da nadem jedan thread u kojem smo pricali o izolaciji...jer ima jedan ducan koji se tamo konkretno spominje u kojem ima nekoliko vrsta izolacije..koji ja sad naravno ne mogu nac!! Pa ko netko zna konkretno neki ducan koji to prodaje..mozda je to taj koji ja trebam. Bilo je raznih izloacjia sa cijenama od 100 pa do preko 300kn kolko se sjecam.
I kad smo vec na temi, tko sve ima izolaciju na kucistu?? Znam da domy_os ima i kolko se sjecam izrazio je nezadovoljstvo sa onom nekom jeftinom izolacijom ..(nisam 100% siguran da je to bio on doduse)..
pa postajte iskustva molim vas..jer napokon imam neku lovu za to a i dolazi ljeto, vece topline, veci RPM na ventilatorima i slicno : bonker :
znam da ne budem stisao veliku buku sa time nego samo ubio onaj zadnji sum - to i zelim.
i ono kaj me jos zanima...je kako se ta izolacija "zaljepi" za kuciste..i postoji li neka izolacija koje se dakle moze skinuti - premjestiti tj. kasnije opet montirat na drugo kuciste a da je za to i predvideno.
Hvala