View Single Post
Staro 10.06.2006., 11:44   #23
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Gle taj kućni od 3-4 k kuna ne vrti divx jer si ga kupio u vrijeme dok standalone divx playera nije bilo ili nisu bili rašireni.
Razlike u displaju....neam pojma
Playeri- pa većina ih je bazirana na mediatek čipovima (koristi ga i Pioneer), isti imaju svojih mana, ali su jako rašireni i postoji hrpa alata za modat firmware (fontovi, pozadina, rpc1 itd...). Postoji čak i dobra šansa da je taj kvarkov kineski klon nekog playera poznatijeg proizvođaća, ali ono što ja tvrdim je da za kuću se ne isplati zbog razlike od 100/200 kuna kupovat player koji može i nemora biti dobar. Sa ovim smartvision ste zadovoljni ti i Kian, a sa pio dv-380 i Lg dv9900 tisuće korisnika diljem svijeta, i ti playeri imaju odličnu neslužbenu podršku, što je po meni najbolja preporuka za neki player, bila, i ostat će još jaaako dugo.
EDIT: evo našao sam taj smartvision na board.softpedia.com i koristi mediatek čip kao i pio 380, i ima poznati bug tih čipova, kao uostalom i drugi playeri poznatijih proizvođaća baziranih na tom čipu, ne podržava bitstream. Podrška za formate je vjerojatno identična sa dv-380 i dv9900. Dakle sasvim solidan player sumnjiva porijekla.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 10.06.2006. u 13:48.
Pomo je offline   Reply With Quote