Gle taj kućni od 3-4 k kuna ne vrti divx jer si ga kupio u vrijeme dok standalone divx playera nije bilo ili nisu bili rašireni.
Razlike u displaju....neam pojma
Playeri- pa većina ih je bazirana na mediatek čipovima (koristi ga i Pioneer), isti imaju svojih mana, ali su jako rašireni i postoji hrpa alata za modat firmware (fontovi, pozadina, rpc1 itd...). Postoji čak i dobra šansa da je taj kvarkov kineski klon nekog playera poznatijeg proizvođaća, ali ono što ja tvrdim je da za kuću se ne isplati zbog razlike od 100/200 kuna kupovat player koji može i nemora biti dobar. Sa ovim smartvision ste zadovoljni ti i Kian, a sa pio dv-380 i Lg dv9900 tisuće korisnika diljem svijeta, i ti playeri imaju odličnu neslužbenu podršku, što je po meni najbolja preporuka za neki player, bila, i ostat će još jaaako dugo.
EDIT: evo našao sam taj smartvision na board.softpedia.com i koristi mediatek čip kao i pio 380, i ima poznati bug tih čipova, kao uostalom i drugi playeri poznatijih proizvođaća baziranih na tom čipu, ne podržava bitstream. Podrška za formate je vjerojatno identična sa dv-380 i dv9900. Dakle sasvim solidan player sumnjiva porijekla.