NISAM tražio brisanje svaštare, aj si svi skupa pročitajte opet malo moj prvi post. Tražim mogućnost, kao što ima mogućnost ignore juzer, tako bi htio ignore thread. Ako to nije moguće, onda bi molio admine da nekim pravilima ipak uvedu malo reda na svaštaru. Ima topika koji mi idu na živce, a ovo sa autima je bio samo onaj topik koji me natjerao ovo pokrenut. Mislim da asocijacije i kalodont definitivno zaslužuju lock i delete. I NE ČITAM te topike. Čovjek bi stvarno trebao biti bolestan u mozak pa krenut čitati baš cijele asocijacije i kalodont.
A ovo što koristim new posts, nemam bržeg načina vidit što se dešavalo dok nisam bio na forumu. Da nema toga, na neke topike bi jednostavno zaboravio.
@Hrvojexyz: Da, imam život van kompa, ali ovdje dođem zbog računala, NE da bi pročitao tvoja mišljenja o uličnim utrkama.
A što se tiče prave muške teme, nemamo svi komplekse oko veličine nekih dijelova vlastite anatomije, pa nam za produžetak iste ne služi auto.
@Stublina: Ti baš MORAŠ nanovo pročitat moj prvi post, pa onda komentiraj.
I da ne zaboravim, mislim da bi teme o nogometu trebalo zabranit, iz jednostavnog razloga što je sveprisutan, kao i politika, pa bi bilo lijepo da ga se bar negdje ne spominje.