Švaštara je sasvim ok i potrebna je jednostavno iz razloga da se ljudi malo ispušu u njoj... osim ako glavešinama ovog foruma je u cilju da ovdje dolaze i borave ljudi koji samo imaju kojekakve probleme sa pc-om, da nešto kupe ili da pitaju za kakav savjet. Kako se nitko nije bunio oko nogometa, kakadonta, asocijacija i brdo drugih MENI gluplji tema ?? Sad netkom smetaju auti pa će netkom nešto drugo i tako možemo u krug...
Da se razumijemo, ovo je pc forum a ne svaštara forum i bavi se isključivo temama uz pc i stvarima povezanim oko toga no jedna "svaštara" ga neće unazadit , naprotiv. Kome smeta ne mora ju čitat. @Pomo , kako ti neke teme mogu ići na živce ako ih ne čitaš , pa zašto ih čitaš ako ti idu na tivce ?
Jel te tko tjera da otvoriš taj "new posts" ?
@tor , ti bi bio sigurno sretniji da imaš više posla brisajući teme koje bi se razasule po forumu u slučaju brisanja svaštare ? No na tvoj stav sam već navikao, nađi si curu... smiri se malo..
@LordNitro , a spam nije 16 tema o 6600gt, 6800gt, 3dMark 1,2,3,4,5,6,7.....??
Pa ljudi moji nismo svi isti da će nam se forum sviđati u cijelosti sa svim temama što se bavi , svatko čita i sudjeluje u onom što ga zanima dok je netkom drugom to spam ili bezvezarija. Napravite anketu , nek sami korisnici foruma iznesu svoje mišljenje i ja vjerujem da će 80% biti da svaštara ostane kakva je....
p.s. samo me još zanima u slučaju brisanja svaštare na koji forum se može postavit tema o okupljanju forumaša ovog foruma ?