29.05.2003., 09:58
|
|
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo opet bedaka ...
Nakon bezbrojnih svađi i prepiranja na 90% sam da napokon dobijem obećani laptop.
Pas mater i gazdi ( jebiga gazdin sin  )
Nažalost s 20k + Kn mi srezali na 15 k ( ako baš moraš, ali ako ima Boga i pravde daj nabavi jedan za 5k Kn , ali da ima sve ROFL  )
Heh sad, moja malenkost je razgovala za sveznajućim Rakom (tm) --- odgovor = HP roksa, ostalo je drek ili smeće
Ma hebemu sto ...
Neki iole normalni HP košta ko Svetog Petra ( tm ) kajgana ( c )
Heh sad, evo i punchline:
Gericom: X5 Force Magnesium ---- 12.700 Kn s PDV-om
Procesor
Intel Pentium 4 - mobilni 1.8 GHz (koristi naprednu Speed Step TM tehnologiju)
Ekran
14.1" TFT (rezolucija 1024x768)
Grafika
nVIDIA GeForce 4 Go, 32 MB
Tvrdi disk
40 GB Ultra ATA-100
Memorija
256 MB DDR
Zvuk
16bit Soundsystem, SB-Pro-compatible, ugrađen visokokvalitetni mikrofon i stereo zvučnici
Pogon
COMBO drive (DVD+CD-RW) lock function
Priključci
TV-Out (S-VHS), 3x USB 2.0, Fast IrDA 1.2, VGA port (vanjski monitor), IEEE 1394 FireWire, x PCMCIA utor, fax modem 56k v.90, mrežna kartica 10/100 Mbit, Line-Out, Mic-In
Brzi pristup
4 Internethotkeys: Webbrowser, e-mail, Search + programabilna tipka
Certifikati
FCC Class B, CE, VCCI, BCIQ, UL/CUL, TUV, CSA, Military standard 810E-506.3 III, 810E-514.4 I Category 10
Software
Microsoft Windows XP, StarOffice, Power DVD, Nero Burning ROM
Dimenzije
312x256x30mm, 2.2 kg
Opcije
Bluetooth, Wireless LAN
Dodatni pribor
torba Case Logic, punjač 220V
Oj vi veliki gurui prijenosnih računala koji jeste na forumu i serete po svima ( khm Greg khm ) i vi koji sve znate iz iskustva ( khm Rak khm ) recite ovom bedaku ( tm ) zakaj ovaj laptop ne valja pišljiva boba i zakaj sam ja bedak kaj ga uopće gledam.
P.S. Posebno obratite pažnju na težinu. Taj ljaptop će se kretati okolo pun kvrc i 800. Tako da je težina glavna. Pokretat će Office i eventualno pregledavati slike/promo filmove. Tako da mi ne treba super ninja laptop (c). treba mi dobar i IZDRŽLJIV/LAGAN laptop za malu cijenu ---- recite ovom neobrađenom telcu --- kaj mi je ćiniti
|
|
|