Citiraj:
Autor Andeo
Normalno maximum je jedna tjednom tekma(osim nadoknada).
U razgovoru sa athom sam rekao jos malo pa ce postati totalna zbrka, vise se nece niti nedjeljom igrati nego kako kome padne napamet i onda vidim par sati kasnije tvoj post. Ajde ako ste tako sposobni da se dogovorite usred tjedna a u sta cisto sumnjam meni ne smeta ako se dva teama dogovore neka igraju kad hoce to je najmanji problem. Kapetani teamova su odgovorni da ali kako se dogovoriti kako nekome reci cuj taj i taj dan nama odgovara koji odgovrara tebi, dobiti cemo totalnu zbrku da ce se neki dogovoriti za isti termin neki nece citati i doci ce u krivo vrijeme itd.
Na kraju, cujte, uzeli smo prijedlog u razmatranje kad Rak i MM budu gore na serveru cemo vidjeti sta oni misle o tome, uostalom njihova je odluka konacna Rak je predsjednik Lige nesto kao Vlatko Markovic  Mi smo ostali samo skupstinari 
|
cuj svakako da je najbolje sve u jednom danu al stim ce stalno biti bedova. No dobro treba probati. Ja mislim da 2 kapetana mogu dogovoriti war u vrijeme kad svima odgovara ali idemo zasada po shemi nedjelje pa budemo vidili. Mojoj ekipi je vec odgodeno prvo nastupanje jel sljepci nemogu, vidit ce mo kako ce se dalje situacija razvijati.