View Single Post
Staro 09.06.2006., 16:29   #16
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor E.T.
440 ima 128 MB DDR3 memory per GPU, 128-bit Memory Interface i dosta je brza od 285 te omogucuje istovremeni prikaz na 4 monitora (e sad kolika je iskoristivost svega toga je druga stvar)...
Sve sto si nabrojao, osim podrske za cetri monitora, kauzualna je veza uzrokovana tehnoloskim napredkom. Za PS mu je ionako svejedno; davati 3000kn za nesto sto nece iskoristiti apsolutno nikada bas i nije...

Citiraj:
no ako pozornije procitas ja sam mu stavio i 285 u uzi izbor, a necu mu ja slagati konfiguraciju nek sam vidi sto mu pase i treba. Ti se nemoras sloziti samnom ali mislim da mu je to puno bolja konfiguracija od ovih sto mu preporucuju sa X1900XTX i sl....
U svakom slucaju... Ono na sto sam zelio skrenuti paznju jest to da su takve kartice prilicno besmislene u vecini slucajeva.

Citiraj:
E sad to da si i ti mogao nesto covjeku preporuciti je druga stvar. No u svakom slucaju hvala na ispravci. Cijena 440 je preracunata iz dolara s porezom i troskovima dostave jer neznam dali je i di kod nas mozes kupiti a kad pises nekoliko postova istovremeno lako zaboravis na jednu cetvorku.
Lab2k, cijena je priblizno ista ovoj koju si napisao.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote