Citiraj:
Originally posted by pinsla
Ma ok u dosta stvari si u pravu ali otkad sam na ovom ati forumu raspravljamo o 8500 tak da ja ne znam kaj si ti pratio ali o 8500 i derivatima se fakat raspravljalo uzduž i poprijeko
|
je proslo ljeto kad je to bila najjaca ati kartica...i oko nove godine kad se pricalo o 9000vs8500...
i razumijem da se trebaju mjenjati price jer da se cijelo vrijeme raspravlja o istoj stvari islo bi meni prvom na k....
zato i trazim da se maknu rasprave s ati 9xxx kartice koja je vec cesto spominjana...
i slazem se s jednom drugom stvari (bila je negdje na forumu spomenuta)..i jedni i drugi oce pare...i nije mi jasno zasto ljudi brane neku od tih firmi...pa nije da imate dionice ili nes tamo...
ajde razumio bi da graficka od jednog kosta 500kn a ista ta od drugog 2000kn...ali iste pare isto smece...osim najsklupljih koje prakticki niko nema niti iko treba...
mislim sori ali trositi 3000kn za graficku mi je toomuch...previse se pocelo u pc industriji ici kao u autoindustriji...ljudi sline za skupima a dizu kredite za srot...ja npr. jedva znam nabrojati skupe aute...ako i to....