View Single Post
Staro 08.06.2006., 12:34   #18
Broken Arrow
The Man
Moj komp

Broken Arrow's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz
mislim da ja imam najcudniju ozljedu hardware-a , bar na ovom forumu ..

naime sta..
kak mi straca prek ljeta i na jesen rade na vrtu , cesto donese nekakve kante doma(zivim u stanu).
i tak jedne noci , oko 5 ujutro , mene probudi nekakvo sustanje.inace imam lak san , a i dost dobro cujem .. i sad , cujem ja nesto susti li ga susti , znam nije vjetar , a nemam nikakvog k.ljubimca doma .. i dginem se ja malo iz kreveta , i vidim fakin MIŠA !!! odma sam pobego staroj u sobu .

mis je nesto nekud u meduvremenu (ovo je bitno za cijelu pricu di je nestao)

i tak , ja otiso taj dan u skolu , i reko staroj da se ne vracam doma dok ne ulove misa , i tak sam otiso kod starog na Jarun dok se the mouse situatuon ne razrjesi.
drugi dan me zove stara da su ulovili gada..

dodem doma , cjela moja soba dezinficirana , stvoreni uvjeti za normalan zivot.

i dodje mi stara _" Hrvoje , sve je u redu , al mislim da ti je pojeo neki dio u kompjutoru"

ja onak da ziher , pa nemre izgrist lim

pogledam kuciste , iskuzim da sam maknuo jednu stranicu nedavno ..

pada mrak na oci..

pomaknem kantu u stranu , šugavi mis mi izgrizo kabel od fotica i sve IDE kabele u kompu .. e nisam mogo vjerovat .. zapalim komp , skure mi se svi USB portovi (valjda zato kaj je kabel bio pregrizen , majku mu) ..

e to ti je tak kada se bojiš miša, da si ga se odma riješio nebi ti se to desilo