Citiraj:
Originally posted by msvrtan
stari moj ovo nije islo direktno tebe nego opcenito...
ali pogledaj maj pojnt of vju..imam ati r8500..i zanima me jel ima kaj novog vezanog za tu graficku..pa pratim ati forum...i jedino kaj vidim su naklapanja koja je kartica bolja...i jos k tome su rasprave o karticama koje niko nema...ajmo raspravljati jel bolji sgi ili sun ... moze i ibm genom maschine vs neko drugi...i onda 5 mjeseci rasprave o necemu o cemu ljudi uglavnom citaju...svaka cast iskustvu ali ga se bas ne vidi iz sigova (NE GOVORIM O TEBI...taj dio smo vec probavili da neces imati sig i to je to...)
sori stari moj ali logicnije mi je da se raspravjla o grafikanerima koje si ljudi mogu priustiti...to je ko da pricamo o tome jel bolji lotus ilii ferrari a immao jedva za punto..znaci rasprava bi trebala ici da li je bolje punto ili clio...npr afkors...meni ne smeta jedna dve rasprave o ferrariju ali 5 mjeseci je tu mach....
|
Ma ok u dosta stvari si u pravu ali otkad sam na ovom ati forumu raspravljamo o 8500 tak da ja ne znam kaj si ti pratio ali o 8500 i derivatima se fakat raspravljalo uzduž i poprijeko