View Single Post
Staro 08.06.2006., 08:33   #7953
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Tjah ... evo i mene s WoW-a na PCEX COD 2 serveru : cheers2

Rak - proklet da si - je toliko prićal o ovome da sam puko i jednostavno reko JBGA IDEMO : DualWiel : sniper :

Hvala Bogu - ja sam old school UT 99 igrač, a COD 2 ima veze sa UT-om samo u nazivniku - FPS : suicide . Tako da sam u 2 sata vremena sakupio ... oh say 3 fraga : flyingey đ

Ali neka, neka, ustaše se svima svete, za par tjedana bit će : Drone : , pa se vi meni kur*ite sa sniperom ili kampanjem iz zida. Nemojte misliti da vas nisam vidio :P

Inaće kod mene jućer je bilo prikazivanje LOTR 2 directors cut, a igral sam dok je tekma trajala ( pucketa mi jeltem za tekmu ... ). Tako ja završim i komentiram kak su RAK i MM ( kak smo se koji put našli na drugoj strani ) zaboravili vazeljin za nOOb-a, pa me i danas sve boli dupe kak su me napucali .... Na to moja ekipa zazuji, pa kaj nije Quake, UT, COD 2 sve isto ... FPS ko FPS - ideš i pucaš . Recite vi meni - kako nekome tko je slijep objasniti kako boje izgledaju, gluhome muziku, tulcu koji se ne igra feeling kad nekoga zakucaš s 2 metka s 180 metara razdaljine : sniper : .

Anyway - ostajte mi dobro i vidimo se između 2 sesije WoW-a : CoolRamb
Paske je offline   Reply With Quote