Citiraj:
Autor Jelc
Nadam se samo da im je sad došlo iz dupeta u glavu i da će zapeti malo prije prvenstva. Prvo sam mislio da se nisu još uigrali, ali mislim da su se ipak malo razbahatili dobrim prolaskom kvalifikacija pa je bilo naše staro "kako ćemo-lako ćemo"
|
11 polupismenih trkaca za krpenjacom i desnom na hercu me bas ne motivira za pisati.
Ali eto, kad primirisu prvenstva globalnijih razmjera uvjek se smeksam i pogledam koju
Dobro ljudi, jesam li ja jedini koji vidi da je jucerasnje drzanje i kontrola lopte bilo na razini predskolskog uzrasta?
Primanje , vez... mizerno.
Sve se svodi na drzanju lopte od centra i evenutalno krumpiranje neke prilike
Kako (neznam igrace po imenima) pojedini Spaneri... tako dobro kontroliraju loptu , pa to je milina za gledati.
I opet najveca boljka nasih, trcanje i aerobna sposobnost, zar treba znanstvenu studiju napraviti, da konacno neki trener (sa manjom skembom) bar dva igraca digne na razinu jednog trkaca koji moze izdrzati dva poluvremena ili ce kao Prosinecki vikati na sredini prvog : "Sefe ja bi na klupu,gusi me od pljuge"
Ima tu dobrih igraca, ali ne igraju atraktivan nogomet. Cesto igraju kao da su gomila igraca koja se oformila prije 10 minuta u neki expres tim, to mi nikad nije jasno.
Nasi i kad naprave super prilike , cak i da dobiju nekoliko uzastopnih, nemam u njih povjerenja, imamo neku bolest koja se zove nekonstantnost, briljiraju i onda kad se najmanje nadas z.seru.
Daj Zond zovi Argentinosa da ih dovede u red
Ako misle ovako igrati bolje nek popuse odma pocetkom, jer se ne zelim nervirati gledajuci te lipicanere misleci da bi nesto mogli napraviti.