Za korisnike foobara i samurize-a (a može i za ostale

) evo jedan od mojih widgeta koji automatski skida CD covere sa Amazona koristeći tagove (artist + album), kopira ih u folder po izboru i prikazuje na desktopu (po defaultu je to c:\program files\samurize\covers a ako ga želite promijeniti idete na
>> desni klik na tray ikonu > edit config file > cover > source > cover directory << ). Najbolje radi sa tagovima kreiranim sa freedb taggerom jer oni u 90% slučajeva odgovaraju onima na amazonu. Ako želite da vam i sam foobar prikazuje tako skinute covere dodajte putanju do vašeg foldera u
>> AlbumArt << panel u foobaru. Osim sa amazona widget prvo traži covere u folderu gdje su pjesme i ako ih nađe njih prikazuje. S njim još možete pokretati foobar i pauzirati ga.
UVJETI
- Samurize v1.64 (starije verzije ne rade sa foobarom v9)
- foobar2000 v9.x
INSTALACIJA
- Raspakirajte arhivu (~40 Kb), pokrenite 'CDCovers.sam' i samurize će uraditi ostalo. Ako dobijete poruku da file nije prepoznat to znači da vam '*.sam' datoteke još nisu asocirane sa Samurize-om i zato idite u 'C:\Program Files\Samurize' i ručno pokrenite 'ImportExportTool.exe > Import'
Ako ima kakvih pitanja javite se ovdje : cheers2