View Single Post
Staro 06.06.2006., 23:53   #22
Mr. M
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor mc_fish
svejedno je dal ja imam para il ne...ja tu pomazem ljudima i ak velim da nes ima veci potencijal tj da ce ici bolje radi recimo u ovom slucaju 2 jezgre(a cijena je smiejsna) je to tako...ne izmisljam vec testiram i sam se uvijerim...

a sama razlika izmedu proceva je mizerna...to sam htio rec postom no noso svatio svjedno...inace ja bi jos tu konfu editirao malo i dodao bi a-datu ili ocz-ov ddr2 value...ndalje ploca(epox 5p945-j) podrzava gli itli nes slicno sli-u aka jedan port radi na 4 dok drugi na 16 a ne 8 i 8(dobro sad je 16 i 16 jer su povecali broj lajni no nema veze)
hmmm...dali to znaci da te trebamo oslovljavati sa velicanstveni? :confused: mislim ono, ako ti tako kazes, tako je, i jedino je tvoja tocna...vidi, super da pomazes ljudima i sve 5, ali ja sam samo pitao, zato sto u objasnjenju prethodnog posta nije objasnjeno zasto je proc bolji, jer, imho, to nije uopce bilo objasnjenje. E.T. je lijepo objasnio koja je prednost i to je ok...to je objasnjenje, a kao sto i sam mozes vidjeti, kad je autor topica pisao post je napisao i da dvoji dali uzeti intel, i tada bas ne vrijedi, moja je zadnja, uzimaj to...nhf, ali ponekad treba malo opsirnije pojasniti...

Mr. M je offline   Reply With Quote