06.06.2006., 23:39
|
|
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Autor Mr. M
uzimam ono sto mi se vise isplati kao omjer ulozenog i dobivenog...nisam odmah pogledao cijenu (razlika je 100kn), nego sam se osvrnuo na post da je intel bolji, jaci, bolji OC...sto mi je malo glupi razlog, sobzirom da je covijek u svom postu slozio neku konfu oko amd-a.
znam da je tebi svejedno, imas para, pa neznas kud ces s njima, ali opet, onima kojima nije toliko svejedno treba malo bolje objasnjenje zasto intel, a ne amd.
p.s. nemoj gledati razlike u cijenama ukupne, jer je pitanje bilo zasto amd a ne intel, pa sam gledao samo cijenu maticne i proca.
EDIT: @E.T. onda je najbolje uzeti proc koji ce zadovoljiti neku opaku grafu, kad nije toliko bitan proc koliko grafa...
|
svejedno je dal ja imam para il ne...ja tu pomazem ljudima i ak velim da nes ima veci potencijal tj da ce ici bolje radi recimo u ovom slucaju 2 jezgre(a cijena je smiejsna) je to tako...ne izmisljam vec testiram i sam se uvijerim...
a sama razlika izmedu proceva je mizerna...to sam htio rec postom no noso svatio svjedno...inace ja bi jos tu konfu editirao malo i dodao bi a-datu ili ocz-ov ddr2 value...ndalje ploca(epox 5p945-j) podrzava gli itli nes slicno sli-u aka jedan port radi na 4 dok drugi na 16 a ne 8 i 8(dobro sad je 16 i 16 jer su povecali broj lajni no nema veze)
|
|
|