View Single Post
Staro 06.06.2006., 16:24   #7883
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Koliko ste naspamali otkada me nije bilo par sati doma. Tek ću pokušati odgovoriti na sve pozive i provokacije te dati nekoliko prijedloga.

Gabre - no problemo. Koristi tipkovnicu ali i mozak.

Mitzek - lijepo je čuti da je Junioru dobro. Moji pozdravi i želje za što bržim povratkom u normalu. Uskoro te posječujem pa mi treba netko neke stvari nositi do gepeka.

AMD - Igraš. To je zapovjed. Najmanje ti smetaš nekoj ekipi. Ti možeš biti beskorisan ali nisi naporan kao neki.

Ostali - Gdje sam ja napisao da ne želim ovakve inicijative? Naravno da podržavam i da je server već pripremljen. Nisu potrebni nikakvi dodatni modovi i sranja. Sve je pripremljeno odavno. Sada je samo dorađeno. Čak ću i napraviti poseban rule samo za tu našu ligu. Da ne bi rekli da nisam baš ništa doprinio.

Nema dobrog razloga zašto se ne bi liga odigrala već ovu nedjelju. Previše priprema nije korisno.

Prijedlozi:
Andeo - aplikacija za generiranje timova sa mogućnosti da se odredi koliko igrača igra u timu i mijenjanja i dodavanja igrača. Znaš to napraviti, nemoj mene muljati.

Andeo - Aplikacija za izvlačenje timova. Svi sa svima, pobjedniku dva boda. Jedna ekipa je domaćin.

Zule - vodi brigu oko mailova vođa timova (određeni nakon izvlačenja unutar tima), Služi za distribuciju passworda za match i obavijesti oko termina igranja. Utanačuje termine tako da bude što bliže željama igrača i u skladu sa ostalim timovima. Kratko rečeno, fiškal lige.

Administratori - dogovoriti će se tako da uvijek bude jedan prisutan za čudoređe u matchevima.

Vođe timova - distribuiraju password za match tvojim timovima preko maila i obavještavaju igrače o terminu igranja. Obavještavaju Zulea o imenu svog tima i o strani na kojoj će započeti tekmu ako su domaćini.

Spectatori - samo admini jer bi nastala prevelika gužva a bilo bi previše zainteresiranih. Može biti jedan sa novinarskim iskustvom za pračenje rezultata, objavljivanju istih i komentiranju tekmi.

Ostali - Čekajte svoj red za igranje i napucajte što više mrskih neprijatelja.

Pravila - PAM mod. Mijenjanje timova. Ostalo kao i do sada na serveru.

Jesam li išta zaboravio?
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote