Citiraj:
Autor Andeo
Cekamo samo blagoslov od barbe Raka.
Opet ponavljam to je samo za***************ancija da onima popute mene koji nikada nece sudjelovati u nikakvim borbama da malo oduska i na par sekundi nabaci mi smjesak na lice. Zato je fora sta su teamovi randomly selected i sta sudjeluju SVI sa servera da se svi zajedno zabavljamo. Jedina stvar je obveza da se dojde na tekme ili najavi bar dan prije da znamo na cemu smo. Zato bi ible nedjeljom u vremenu koje svima pase iz teamova koji se susrecu u tom kolu... Ako netko nemoze igra se sa igracem manje ili dva ili 5 nije bitno. Pa znalo se dogadati da trojica dobiju petoricu! Ali kod prijave vodite o tome racuna jer ako nebudete profesionalni biti cete izbaceni iz lige to se odnosi i na clanove i na teamove koji se ne pridrzavaju osnovnih pravila SERVERA koje mozete procitati u stickyu a napisao ih je FieldMarshal a donesena su 07.07.1937. u Orlovom gnijezdu.
OVAKO PROCEDURA IZGLEDA:
1. ET je zatvorio teme kontinentalci i primorci i napraviti ce samo jednu gdje ce biti lista sa igracima a tamo ce kasnije biti napisani teamovi, biti ce u stickyu i nitko nece pisati nista tamo.
2. Ja cu dotle napraviti aplikaciju i dati je Raku, on ce je na kraju tjedna napuniti igracima i u nedjelju napraviti izvlacenje jer je on tako drag momak pa mu to nece biti problem 
3. Teamovi ce onda imati 3 dana da se igraci preko ICQ, PM ili cega vec hoceju ALI NE FORUMA dogovore oko naziva i proslijede ih meni koji cu napisati konacnu listu sa nazivima teamova.
4. Napraviti cu raspored kola
5. Pocinje liga 18.06.2006 NEKA NAM BOG POMOGNE!
IGRACA bi trebalo biti max 6 da se stvori sto vise teamova iako cu ja u aplikaciju ugraditi mogucnost mijenjanja broja igraca po teamu. Isto tako moze ispati da neki team nakraju ima igraca manje. Zavisno o prijavama bude se vidjelo dali ce onda po par teamova imati 7 igraca ili par njih po 5 da bude sto vise teamova.
|
a šta je sa onima koji nisu u tim timovima???

Da li će oni moći igrati kad se 2 tima budu klala or what?